Dataplan IT Partner AS

Dataplan IT-Partner jobber i henhold til ISO-9001 og ISO-14001 og er en totalleverandør innen IT-tjenester og drift av IT-systemer.

Hva får du hos oss?
Hos oss treffer du IT-Sjefen din. Vi i Dataplan IT-Partner leverer alt av IT-kompetanse, IT-utstyr, datamaskiner, servere, virtuelle serversystemer, backup-løsninger, høykapasitets lagringsløsninger og sikkerhetsrådgivning. Vi leverer også internett-tilgang (via partnere) trådløse nett og mobilt internett.

Hva gjør oss unike?
Et unikt aspekt med Dataplan IT-Partner er at vi også leverer installasjon og drift av de aller fleste produksjons- og økonomisystemer. Dette gjør at du trenger kun å forholde deg til én leverandør, om det gjelder mobilt internett i brakker eller drift av produksjonssystemer på jobb. Vi er IT-sjefen din som er kontaktpunktet for alt.

Når er vi tilgjengelige?
I tillegg har vi en supporttelefon som er kontinuerlig bemannet fra kl. 7 til 16 hver dag og 24 timer i døgnet for kunder med utvidede behov. Dataplan IT-Partner skal være den eneste IT-bedriften du trenger for å få løst alle oppgaver innen IT.

Mer om oss: