Karriere hos oss

Er du vår neste kollega?

Om Dataplan
Dataplan ble stiftet på Bryne i Rogaland i 1988 og leverer tjenester innen regnskap, IT, Programvare, Rapportering, Rådgivning, Forretningsutvikling, Internasjonal rådgivning og business intelligence. Dataplan har kontor på Forus (hovedkontor), Sandnes, Bryne og Egersund.
Vi bruker vår breddekompetanse innenfor økonomi, IT, skytjenester, software og business intelligence til å analysere, gi råd og designe én plan. Vi drifter planen slik at kundene kan konsentrere seg fullt ut om å tjene penger på sin kjernevirksomhet

Dataplan IT Partner leverer Cloud-løsninger, konsulenttjenester samt nettverk og sikkerhetstjenester.
Et unikt aspekt med Dataplan IT-Partner er at vi også leverer installasjon, feilsøking og diagnostikk på mange produksjons- og økonomisystemer.
Dette gjør at du kun trenger å henvende deg et sted for alle dine IT-behov.

Fordeler med å jobbe hos oss er:

KJEKKE KOLLEGER OG ET GODT ARBEIDSMILJØ
Hos oss vil du alltid møte et 'god morgen' og kolleger som setter pris på den du er og som støtter opp rundt deg. Arbeidsmiljøet er preget av godt humør, arbeidslyst og kompetanse - og du vil lære noe nytt hver dag.

VARIERT ARBEIDSDAG
Når du kommer på jobb en morgen så vil du aldri vite hva det er som kommer til å møte deg. Tiden vil gå fort og oppgavene vil variere dag til dag, uke til uke. Dette gjør at lærekurven din vil være bratt, men du vil også få en kompetanse so mer unik.

KJEKKE KUNDER
Kundene våre er profesjonelle ansatte i et stort antall bedrifter. De vet å kreve, men de vet også å sette pris på hjelp. Våre kunder er i mange områder ledende innenfor sine felt og leverer varer både nasjonalt og internasjonalt. 

STORT FAGOMRÅDE
Hos oss møter du alt innen IT. Om det er trådløse nett, fjernleveranser, backup, sikkerhetstrusler eller dokumentasjon - hos oss møter du alt. Vi er godkjent opplæringsbedrift for IKT-Servicefaget og salgsfaget. Hos oss lærer du å jobbe i en profesjonell og dyktig IT-bedrift.

 

DATAPLAN IT PARTNER AS tar inn personal på tre nivåer


LÆRLINGPROGRAM
Hvert år tar vi inn 2-3 lærlinger for evaluering, trening og vurdering for fulltidsposisjoner. Etter endt evaluering vil du bli tilbudt en lærlingstilling enten rettet mot support/helpdesk, infrastruktur/it-konsulent, asp/drifts-konsulent eller salg. Vi er godkjent lærebedrift både innenfor IKT-servicefaget og salgsfaget. Ca. 50% av våre ansatte har på et tidspunkt vært lærlinger hos oss. Dette er altså hovedopptaksmetoden. 

MELLOMNIVÅ
Mellomnivået er nivået hvor du allerede er utdannet innen IKT fra videregående skole eller høyskole og er interessert i en jobb. Vi krever her at du er dyktigere enn gjennomsnittet og muligens besitter et par bedriftskjennskaper fra før. Du skal ha demonstrert god kunnskap innenfor IT og være klar for å lære mer. Mellomnivå hos oss har som basis 3-5 års erfaring.

SENIORNIVÅ
Å være senior hos oss betyr at du er ekspert innenfor flere områder innen IKT og kan utnytte kunnskap på mange forskjellige felt til å rådgi og utføre arbeid innenfor et vidt fagfelt. Det vil være svært få ting du ikke har dybdekunnskap innen eller ikke har hørt om. I tillegg til dette så har du en rådgivende og ydmyk holdning ovenfor våre kunder, hvor du forstår at kundens prioritet ikke alltid er teknikk men resultater - uavhengig av teknologi. Seniorer hos oss har som basis 10 års erfaring.

Se våre ledige stillinger her:

Dette er oss

Dataplan IT Partner AS leverer et bredt spekter av IT-Tjenester til ca. 300 bedrifter. Dette involverer full dag-til-dag drift, leveranse av alle systemer og all maskinvare samt alt av rådgivning og utvikling. Vi er våre kunders IT-sjefer.

Vi er kjent for å være profesjonelle og er en av svært få IKT-bedrifter som jobber i henhold til ISO-9001(kvalitet). Vi er en profesjonell leverandør av IT-tjenester men også en profesjonell arbeidsplass. Hos oss vil du bli tatt på alvor både profesjonelt og hva angår familiesituasjon. Vi tar vare på våre ansatte.