Åpen søknad

DATAPLAN IT PARTNER AS tar inn personal på tre nivåer

LÆRLINGPROGRAM
Hvert år tar vi inn 2-3 lærlinger for evaluering, trening og vurdering for fulltidsposisjoner. Etter endt evaluering vil du bli tilbudt en lærlingstilling enten rettet mot support/helpdesk, infrastruktur/it-konsulent, asp/drifts-konsulent eller salg. Vi er godkjent lærebedrift både innenfor IKT-servicefaget og salgsfaget. Ca. 50% av våre ansatte har på et tidspunkt vært lærlinger hos oss. Dette er altså hovedopptaksmetoden. 

MELLOMNIVÅ
Mellomnivået er nivået hvor du allerede er utdannet innen IKT fra videregående skole eller høyskole og er interessert i en jobb. Vi krever her at du er dyktigere enn gjennomsnittet og muligens besitter et par bedriftskjennskaper fra før. Du skal ha demonstrert god kunnskap innenfor IT og være klar for å lære mer. Mellomnivå hos oss har som basis 3-5 års erfaring.

SENIORNIVÅ
Å være senior hos oss betyr at du er ekspert innenfor flere områder innen IKT og kan utnytte kunnskap på mange forskjellige felt til å rådgi og utføre arbeid innenfor et vidt fagfelt. Det vil være svært få ting du ikke har dybdekunnskap innen eller ikke har hørt om. I tillegg til dette så har du en rådgivende og ydmyk holdning ovenfor våre kunder, hvor du forstår at kundens prioritet ikke alltid er teknikk men resultater - uavhengig av teknologi. Seniorer hos oss har som basis 10 års erfaring.

Vi mottar gjerne din CV og søknad på mail til HR@dataplan.no