Automatisk generert profil laget av dine digitale spor

Crystalknows er et tankevekkende eksempel på hvordan de elektroniske sporene vi legger igjen på nettet kan samles og lage profiler.
Crystal er et nettsted for personlighetsanalyse, som ble lansert for to år siden.

Crystal lager en profil for alle med konto på LinkedIn, Facebook eller Google og forklarer hvordan man bør snakke, skrive en e-post eller selge på en effektiv måte til bestemte personer. Utenom LinkedIn, er Facebook, Google og diverse blogginnlegg mellom de største kildene for informasjon.

Om du er registrert bruker hos Crystal eller ikke – spiller ingen rolle. Alle kan se din profil.

Crystal er gratis for alle, men har begrenset antall av profilene man kan se i løpet av en måned. Oppgraderer du egen profil mot betaling får du ubegrenset tilgang til alle profilene samt noen ekstra tjenester fra Crystal. Et godt eksempel av en slik ekstra tjeneste er mulighet til å lage e-post utkast til personen du aldri har sett eller truffet før. E-posten blir automatisk generert på språket som brukes av personen du skriver til. Det bli også brukt tilpasset antall av emoji, og setninger som hjelper deg å starte kommunikasjonen på den beste måten.

Om det virker skremmende eller hjelpsomt er opp til deg.
Vår anbefaling er å alltid passe på hva du legger ut på nettet, siden du aldri vet hvor informasjonen om deg kan brukes. 


Les mer om Crystal her: https://www.crystalknows.com/
 
crystalknows