Dataplan Cloudservices leverer 99,99% tilgjengelighet på IT-tjenester

Dataplan Cloudservices har hatt oppetid på hele 99,992% de siste 12 måneder. Dette betyr en nedetid på kun litt over 1 minutt per måned
For deg som kunde er oppetid helt essensielt. Uten oppetid er ikke datasystemene tilgjengelig, og uten datasystemer fungerer ikke bedriften. Dataplan IT Partner AS har gjennom systematisk arbeid basert på ISO-9001 og risikostyring basert på ISO-31000 klart å redusere uheldige hendelser til et så lavt nivå at vi har en gjennomsnittlig oppetid på 99,992% per år på våre ordinære systemer.

For din bedrifts stabilitet betyr dette:
  • Kun 16 sekunds nedetid (i gjennomsnitt) per uke
  • Kun 1 minutt og 12 sekunds nedetid per måned
  • Kun totalt 14 minutts og 36 sekunds nedetid per år
Dette inkluderer alt vedlikehold av servere, lagring og databaser. 

Hos oss får alle kunder høy oppetid, om det er den minste eller største pakken eller servere som blir leid. Alle er like viktige. Fremover vil vi fokusere på å levere høy oppetid til din virksomhet, slik at du alltid kan stole på at vi leverer.

Til gjengjeld hadde store leverandører som Microsoft Azure, Rackspace, Google Cloud, Joyent og Amazon nedetid som vist i bildet under:Dataplan Cloudservices har 165 ganger bedre tilgjenglighet/oppetid enn Microsoft Azures tjenester. 18,6 ganger bedre enn Google Cloud Platform og 10 ganger bedre enn Amazon Web Services. Hele 70% av serverparken vår har vært oppe 100% de siste 12 månedene, det vil si uten noe nedetid i det hele tatt. Vi leverer oppetid.
oppetid-3-grey