Dataplan IT Partner

Dataplan IT Partner har inngått samarbeidsavtale med Lyse/Altibox.
Dataplan IT Partner AS blir XFiber Partner. Med dette blir Dataplan selv linjeleverandør av optisk internett-kapasitet til våre kunder, landet over.

Dataplan IT Partner AS har knyttet til seg to viktige sentrale leverandører av internett-kapasitet, hvor XFiber er en av disse. XFiber er en fremadstormende leverandør av internett-kapasitet, som har levert bredbånd og datakommunikasjon til nordiske selskaper siden 1995. Tjenester inkluderer Gigabit-forbindelser til Internett, men også i økende grad sikre Gigabit-samband mellom avdelingskontorer og hovedkontor (IP/VPN, Ethernet Multiaksess eller LAN2LAN), nasjonalt og internasjonalt.

XFiber har nylig oppnådd ISO-20000 sertifisering, noe som er svært viktig for oss i Dataplan IT Partner AS. Dette er et viktig steg for å kunne sørge for kontinuerlig forbedring, avvikshåndtering og minimering av feil som kunne ha oppstått.

Videre gjør XFibers service-filosofi dem istand til å levere øyeblikkelig feilhåntering, noe som også er svært viktig for oss i Dataplan IT Partner og våre kunder. Våre kunder har som mange et svært høyt krav til oppetid og kvalitet, og XFiber er med å sikre denne kvaliteten for oss.
 
mem-emailcontrol