Disse PC-skjermer bør du velge på jobb

Buede og flate skjermer i forskjellige prisklasser og størrelser. Produsentene tilbyr i dag PC-skjermer for alle behov. Hvilke PC-skjermer passer best for arbeid? Vi stilte dette spørsmålet til vår salgsansvarlig.
"Ikke spar penger på PC-skjermen" – mener vår salgsansvarlig Eirik Loga- "levetid på en PC-skjerm er mye lengre en på PCen selv." Eirik har mange års erfaring med valg av PC utstyr for våre kunder tilpasset behov de har.

"Pris, størrelse og bildekvalitet - dette er de tre hovedkriterier som folk pleier å ha når de velger en PC skjem." – forteller Eirik.

Når det gjelder pris, så anbefaler Eirik å ikke kjøpe de billigste. «Billige PC-skjermer har ofte dårligere lysstyrke og kontrast som gjør hele opplevelsen mindre behagelig. En grei PC-skjerm koster mellom 2.000-3.000kr og oppover, men det er ikke nødvendig å kjøpe de dyreste heller.»

Når det gjelder skjerm størrelse, så den avhenger av type jobb man har. "Mest populære er 24" tommers skjermer", -sier Eirik – de er ikke for små og ikke for store og passer perfekt når en jobber på to skjermer samtidig.»

"Buede skjermer er ikke praktiske i arbeidslivet»,-sier Eirik. «Hvis en ønsker den type av skjermer så skaffer vi selvsagt det også."

For noen bedrifter med mange ansatte kan det være dyrt å kjøpe skjermer som koster 2000kr hver. Dataplan IT Partner er forhandler av fabrikkoverhalt utstyr som er en god del rimeligere.​
 


Trenger dine ansatte nye PC-skjermer? Spør oss om uforpliktende tilbud!
Send e-post til salg@dataplan.as
 

 
img 0178 redigert 1
IMG_0164%20redigert%20strrelse