Godt miljøvern er når bedriften din sparer penger og redder miljøet vårt samtidig

Som ISO-14001 sertifisert IT leverandør for miljøstyring fortsetter Dataplan IT Partner å fremme salg av brukte PCer og annet elektronisk utstyr.
Derfor – når vi gir tilbud på nye maskiner så vil vi alltid inkludere en opsjon på flere modeller som er «renewed»/fornyet. Dette er maskiner som har blitt levert inn igjen til produsenten, og som har blitt oppgradert med sterkere prosessor, mer minne og raskere disk. De fungerer likt som nye PCer, men koster mindre. I tillegg sparer vi miljøet for store belastninger.

Kun i fjor var 49,5% av alle solgte PCer hos oss fornyede maskiner. Dette var så mange brukte PCer at det var nok for å spare:
 
  • 97.5 tonn vann
  • 149.5 MWh elektrisitet
  • 15.6 tonn olje/fossilt brensel
  • 1.4 tonn kjemikalier
  • 45.5 tonn CO2

«Levetiden på en PC er gjerne 4-5 år, men ved å bruke fornying og erstatte gamle komponenter kan vi øke levetiden til gjerne opp til 7 år» ,- sier daglig leder Morten Lillesand. «Når du kjøper en brukt PC av oss betyr det at den er like ny men du sparer miljøet for store utslipp og du sparer bedriften din for penger.»Din bedrift kan hjelpe miljøet og spare penger ved kjøp av brukte PCer. Spør oss om brukt når du vurderer å kjøpe ny. Vi fortsetter selvfølgelig med salg av nye PCer og PC utstyr. Se vårt kontaktinformasjon her: 

http://www.dataplanit.no/kontakt 
1