fortinet_logo

IT-Sikkerhet, Brannmur og Antivirus

Industrispionasje, datatap, utpressing etter kryptering og datalekkasje er reelle trusler som kan koste ditt firma dyrt. Selv om vi ofte tenker at "dette skjer ikke i Norge", så er det firma i Norge som har gått konkurs fra dataspionasje og mange har mistet data eller har betalt løsepenger etter å ha fått infeksjoner.

Dette er ingen fiksjon. Slike innbrudd skjer hele tiden, også i Norge. Ditt firma er kontinuerlig under angrep, derfor må du ta mottiltak.
shutterstock_231434467
Fortinet Brannmur beskytter bedriften din
FortiNet er en av verdens største leverandører av IT-sikkerhetsutstyr. Vi er Fortinet Gold Partner og leverer FortiGate-brannmur m/høy-sikkerhets VPN. Vi har konsulenter som er sertifiserte med NSE4, NSE5 og NSE7. I tillegg leverer vi Malwarebytes Antivirus og Network Protection, Enduser Protection og Server Protection og vi benytter flere teknologier for å rydde bort spam og content-trusler før mailene når deg som mottaker. Vi har også teknologi for sms-autentisering og bruk av sikkerhetskort for identifikasjon. Datasikkerhet og antivirus er viktig - derfor er det et eget kunnskapsområde hos Dataplan IT Partner AS.

Et FortiGate VPN (Virtuellt Privat Nettverk) sørger for at du kan kommunisere trygt fra punkt til punkt, uten at du trenger være redd for avlyttning i noen deler av kjeden. Dataene blir tungt kryptert i transport men kommer ut igjen på andre siden uten forsinkelser. En slik løsning er ideel for kontor-til-kontor kommunikasjon og også kontor-til-Private Cloud-løsning, hvor det er ønskelig at ingen skal kunne lytte på datakommunikasjonen imens. 

Fortinets brannmurer inneholder blant annet:
* Ingen bruker-lisens nødvendig per bruker, slik som for andre brannmur-merker
* Fra 200.000 til 23 millioner samtidige sesjoner
* 30Mbit til 5.6Gbps antivirus-kontroll
* Fra 150Mbps til 25Gbps IPS (Intrusion Protection System) kapasitet
* Fra 20 til 40.000 VPN-tunneller
* Fra 80 til 30.000 SSL VPN-brukere

Det finnes også FortiNet programvare-VPN, slik at kommunikasjon mellom datamaskinen og server forblir privat - uansett hvor på kloden du måtte befinne deg. I tillegg leverer vi med driftsavtale hvor vi sørger for at brannmur og VPN sviver som de skal og at vi har klar erstatnings-brannmur om noe skulle feile. Siden vi alltid har brannmurer på lager, kan vi skaffe rask erstatning for ditt VPN.

Malwarebytes Endpoint Security beskytter mot virus på servere og klienter
En bruker skal ikke surfe så lenge på internett før det kommer trusler mot nettverk og servere. Malwarebytes Endpoint Security  består av tre moduler: Anti-Malware som blokkerer skadelig programvare, anti-exploit som beskytter programmer og operativsystem og Anti-Ransomware som beskytter brukeren mot virus som krypterer filer.

Antivirus er blitt en helt essensiell del av bedriftens sikkerhet, og basert på vår erfaring med forskjellige antivirus programmer så kan du stole på at vi tar riktige valg for ditt firma. Antivirus kan aktiveres både på innkommende mail, filaktivitet, surfing og eksterne maskiner, slik at vi er helt sikre på at bedriften er beskyttet mot virus. 

Alt er på d!