Skytjenester og Private Cloud

En PRIVATE CLOUD løsning, også kjent som SKYTJENESTE eller ASP, gir deg alle fordeler ved å ha et profesjonelt og solid serversystem, men du trenger ikke eie det eller forholde deg til driften av det. I vår skytjeneste har vi alt som trengs av servere, lagringssystem, backup, infrastruktur, kjøling og sikring. I tillegg får du med et driftsteam som installerer, oppdaterer og vedlikehold hele skyløsningen. 

Hos oss får du IT-Systemer tilgjengelig uten driftsstans, 24 timer i døgnet, 365 dager i året.
shutterstock_254927752-(1)
Hvordan fungerer en PRIVATE CLOUD hos Dataplan IT Partner? 
Du får din egen private skyløsning hvor du kan få installert og satt opp de applikasjonene bedriften din trenger. Du kobler til fra jobb, ute på reise eller hjemmefra, med din Mac, PC eller nettbrett til vår Citrix-portal. Der blir du bedt  om å oppgi brukernavn, passord og en kode du får på sms. Deretter får du en Windows Desktop hvor du kan bruke Microsoft Office 2013, ERP/Økonomisystem, Produksjonsystem og vedlikeholde dine data, akkurat som om du har egne servere - men uten å måtte ha serveranlegget selv. 

Hva er de store fordelene med en PRIVATE CLOUD hos Dataplan IT Partner?
Kort og godt: Bekymringsfritt IT-hold, slik at du ikke trenger bruke tid og krefter på å løse IT-oppgaver og kan heller fokusere på bedriftens kjerneområde.

Hva er inkludert i en PRIVATE CLOUD hos Dataplan IT Partner?
Til forskjell fra vanlige servere så er vårt system satt opp til å ha svært høy ytelse og kapasitet. Fra det minste til det største behovet, får du med:

* All CPU-kraften bedriften din trenger
* Alt lagringsbehovet bedriften din trenger
* Alt minne dine applikasjoner trenger
* Sikring m/enterprise brannmurer, dieselaggregat, brannslokkingssystem og redundante linjer og nettverk er inkludert
* Dedikert driftsavdeling som oppdaterer operativsystem, nettverk og brannmurer fortløpende


I tillegg får du Microsoft, Citrix, VMWare og Veeam lisenser hos oss delt ut på månedsbasis per bruk. Ingen up-front kostnader hvor du må kjøpe lisenser for 3 år, ingen vedlikeholdsavtaler å forholde deg til. Kort og greit: Veldig enkelt.

Hvorfor skal du velge en SKYLØSNING/CLOUD-LØSNING fra Dataplan IT Partner?

1. Alt du trenger er inkludert
Din Private Cloud vil ha tilgang til ressurser som tilsvarer hundrevis av servere. Systemet sørger for å selv konfigurere nok minne, lagring og CPU-kraft til de behovene din bedrift har. Dieselaggregat, automatisk brannslokking, redundant fiber-nettverk og doble internett-linjer fra flere leverandører, er inkludert i en enkel, rimelig pakke.

2. Høy sikkerhet
Når du har en Private Cloud hos oss, så er serverne dine beskyttet via en Enterprise Fortinet Brannmur, en feil-tolerant fail-over løsning hvor alle punkt i serversystemet kan svikte uten at du merker noe. Alt av trafikk kontrolleres for innbruddsforsøk, virus og legitimitet. Videre så er kontoen din beskyttet med både passord og SMS-kode, og vi kan videre øke sikkerheten ved å kun tillate kontor-til-kontor-tilkobling. 

3. Antispam og Antivirus er inkludert
Standard Antispam-systemet løsning er inkludert og fjerner 99% av all spam. 
Vi tilbyr også valgfri mulighet for en anbefalt betalingstjeneste som gir enda kraftigere beskyttelse for alle trusler via e-post (virus, skadevare, ormer, phishing, med mer).

4. Systemet har svært høy ytelse
I motsetning til vanlige servere som ofte opererer på 1Gbit/sek nettverkstrafikk, så er alt hos oss operativt på 10 ganger samme hastigheten. Samme gjelder lagringsløsningen, hvor store deler av systemet kjører på Enterprise SSD-lagring, som er mye raskere enn vanlige disker. CPU-kapasiteten som er tilgjengelig er så høy at alle programmer får alt det de trenger, til enhver tid. Internett-kapasiteten er 100 ganger høyere enn det som er normal kapasitet hos bedrifter.

5. Systemer er dynamisk skalerbart
Når du trenger mer ressurser, så får systemet dette fortløpende. Samme hvis du ønsker å ha flere servere, så kan disse opprettes dynamisk i løpet av minutter. 

6. Forutsigbarhet, enkelhet og ryddighet
På fakturaen for avtalen så er alt pakket sammen til enkle linjer hvor alt er pakket inn i enkeltprodukter. Fakturaen er enkel å forstå og inneholder ingen overraskelser.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud på din neste PRIVATE CLOUD løsning.
 

Alt er på d!